Om oss

Hej! Välkomna till vår blogg!
Vi är två satsande dressyr ryttare och här kommer info om oss.

Hanna:
Jag heter Hanna och är född 2002. Det är jag som äger Esse Buckson eller ”Bucke” som han kallas. Jag har ägt Bucke i två år och han är min första ponny. Tillsammans har vi tävlat från LC upp till FEI. Jag Bor ca 10 min från Strömsholm och ca 10 min från stallet där Bucke står.
Jag ska i år (2016) börja tävla för Vänsta Ryttarförening (VÄRF).
Ridning är mitt enda intrsse och jag började rida när jag var 6 år, men jag har ridit riktig dressyr i ca 2 år. Mitt mål inom dressyren är att bli så bra som möjligt och ha super kul tillsammans med min fina ponny. Jag hoppas ni vill läsa mina inlägg och följa våran resa.

Greta:
Jag heter Greta och är född 2004,fyller 13 i februari 2017.Jag har en egen ponny som heter Bentzen’s Alladin eller Prinsen som han kallas här hemma.Jag och Prinsen har tillsammans startat upp till LA:P1 och målet under våren är att kavla FEI klasser. 

Jag bor ca 5 minuter från Strömsholm men har min ponny hemma.Även jag tävlar för Vänsta Ryttarförening och är inne på mitt tredje år nu.Mitt mål inom dressyren är att jag och min häst ska någon gång nå toppen och att ha så kul som möjligt.Jag hoppas att ni vill läsa mina inlägg och följa min och Prinsen resa mot toppen 🙂

Greta och Prinsen (Bentzen’s Alladin)
Hanna och Bucke (Esse buckson)
Annonser

One thought on “Om oss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s