Om oss

Hej! Välkomna till vår blogg!
Vi är två satsande dressyr ryttare och här kommer info om oss.

Hanna:
Jag heter Hanna och är född 2002. Det är jag som äger Esse Buckson eller ”Bucke” som han kallas och Guizzie. Jag har ägt Bucke i snart 4 år och han är min första ponny. Tillsammans har vi tävlat från LC upp till FEI. Jag Bor ca 10 min från Strömsholm och ca 10 min från stallet där Bucke och Guizzie står. Guizzie kom till oss i oktober 2017. Målet är att rida som juniorer men först ska vi få rutin då hon aldrig tävlat innan hon kom till oss.
Ridning är mitt enda intrsse och jag började rida när jag var 6 år, men jag har ridit riktig dressyr sen jag var 12 år. Mitt mål inom dressyren är att bli så bra som möjligt och ha super kul tillsammans med min fina ponny och häst. Jag hoppas ni vill läsa mina inlägg och följa våran resa.

Greta:
Jag heter Greta och är född 2004. Jag har en egen ponny som heter Bentzen’s Alladin eller Prinsen som han kallas här hemma.Jag och Prinsen har tillsammans startat upp till FEI. Jag har även en låneponny vid namn Electra som jag tillsammans startat upp till La:P1 med.

Jag bor ca 5 minuter från Strömsholm men har mina ponnyer hemma. Jag tävlar för Sällskapet Segersta Sportryttare och tränar för Mads Hendeliowitz och Marianne Essen. Mitt mål inom dressyren är att jag och min häst ska någon gång nå toppen och att ha så kul som möjligt.Jag hoppas att ni vill läsa mina inlägg och följa min resa mot toppen 🙂

Greta och Prinsen (Bentzen’s Alladin)
Hanna och Bucke (Esse buckson)
Annonser

En reaktion till “Om oss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s