Bentzen’s Alladin

Prinsen som han kallas till vardags ägs av mig (Greta) och flyttade från Danmark i november 2015.Vi åkte hela 12 timmar från Odense i Danmark hem till oss i Strömsholm.

Som 5åring gick han unghäst championatet och kom till A-final bland alla dyra gångartsponnyer.

Prinsen kvalité är hans otroliga ridbarhet och sin enorma vilja att göra rätt.En riktig liten arbetsmyra.Han är också ganska feg och otroligt vaken med väldigt snäll i grund och botten.

Han är en liten nett fux valack född 2009 och är e.Triple trees Prince perfect och u.Mon cherie.Pappan flyttade till Australien och red för ponnylandslaget.Uppfödare till Prinsen är Birgitte Bentzen.

Än så länge har vi tagit oss från 59% i LC (programridning) till LA:P1 på 60,9%.Även ridit LA:1 på 66,LA:4 på 64,LA:2 på 65 och LB:1 på 68. Nästa säsong satsar vi på att plocka nationella kval och sedan starta några FEI.

En helt fantastisk ponny i mina ögon och extra roligt är det att vi gjort det mesta själva.Han var i stort sätt endast utbildad LB  när han köptes och nu är vi på LA:P1 och har övat in alla rörelser tillsammans.Vi kommer bli ett av de starkaste teamen i framtiden fast att han inte har gångarter eller är den dyraste ponnyn så är vi ett starkt team❤️

Annonser