Bentzen’s Alladin

Prinsen som han kallas till vardags ägs av mig (Greta) och flyttade från Danmark i november 2015.Vi åkte hela 12 timmar från Odense i Danmark hem till oss i Strömsholm.

Som 5åring gick han ungponny championatet och kom till A-final bland alla dyra gångartsponnyer.

Prinsen kvalité är hans otroliga ridbarhet och sin enorma vilja att göra rätt.En riktig liten arbetsmyra.Han är också ganska feg och otroligt vaken med väldigt snäll i grund och botten.

Han är en nett fux valack född 2009 och är e.Triple trees Prince perfect och u.Mon cherie.Pappan flyttade till Australien och red för ponnylandslaget.Uppfödare till Prinsen är Birgitte Bentzen.

Än så länge har vi tagit oss från 59% i LC (programridning) till LA:P1 på 66%.Även ridit LA:1 på dryga 70%, LA:4 på 64,LA:2 på 65 och LB:1 på 68. Vi har även startat en FEI indledande med ett blandat resultat. Vi ingår även i svenska landslagets utvecklingstrupp! Under kommande säsong är målet att komma ut och starta fler FEI klasser och höja vår nivå på alla rörelser!

En helt fantastisk ponny i mina ögon och extra roligt är det att vi gjort det mesta själva.Han var i stort sätt endast utbildad LB  när han köptes och nu är vi på FEI nivå. Det roligaste med att rida Prinsen är att få känna utvecklingen han gör och att han alltid gör sitt bästa.

<
/p>

Annonser