Vårat första meeting

Hej!

Nu är jag påväg hem från stallet och en händelserik helg. Vi har varit och tävlat i Surahammar både igår och idag. Trots att det var ganska nära så lät i Guizzie stå kvar över natten. Både för att slippa att åka och för att öva på att vara på meeting. Guizzie skötte sig över förväntan. Hon var riktigt lugn och snäll i all hantering och brydde sig inte alls om att stå i ett nytt stall med nya hästar osv.

Vi har kanske inte haft mest tur den här helgen haha. Igår red vi två klasser en LB där känslan var så himla bra! Vi låg på över 70% fram tills sista galoppen då Guizzie hoppade ut från banan. Inte alls väntat och jag var inte alls beredd. Det ledde då till uteslutning vilket var så himla synd då vi hade blivit högt placerade annars. Detta var ju hennes första utomhustävling så hon har skött sig riktigt bra. Denna klass var även en lagklass och trots att jag blev utesluten så vann laget! Riktigt kul! Andra klassen var en LA och vi hade den bästa känslan vi någonsin haft i en LA. Skänkelvikningarna och den förvända galoppen som varit svårt kändes jätte bra. Tyvärr var domaren ganska hård och vi fick ynka 0,1% bättre än sist fast än att det kändes hundra gånger bättre. Resultatet blev 63,5% och vi lyckades knipa en sjätte placering! Vår första individuella placering!

Idag var hon riktgt pigg och lite spänd redan på framridningen vilket ledde till att jag inte riktigt fick henne hundra fram för skänkeln. Hon blev då lite ostadig i formen vilket drog ner lite här och där. Men mycket bättre ryggning och förvända galoppen gick ännu bättre! 62,7% vilket vi är nöjda med!

Vi träffade även Guizzies mamma och hennes ryttare Clara det är deras familj som har födit upp Guizzie också så det var riktigt kul! De red samma klass som oss idag och kom tvåa, duktiga! Nu är vi trötta efter en bra helg och ska ladda upp för nästa tävling om två veckor med en massa träning! Vi ser fram emot att bli ännu bättre! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s