Tiptop

Idag stod det som sagt ett lösgörande pass för Prinsen på schemat och han var så himla duktig! Jobbade mycket skänkelvikningar och skolor i en lite lägre och rundare form för att få med ryggen ordentligt. Jobbade även mycket tempoväxlingar vilket jag alltid gör för att se hur kvick han är och för att få honom Ba mellan hand och skänkel. Prinsen kändes iallafall väldigt fin och jag är supernöjd med dagens pass, även fast att vi var helt dyngsura när vi kom in hehe 😉 Kramiis//Greta:)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s