Bomm-torsdag

Hej!

Redan torsdag och snart helg! Denna vecka har gått både väldigt långsamt och väldigt snabbt. Om jag tänker på min skolvecka så har den gått väldigt långsamt (mycket plugg och prov) men om jag tänker på min hästvecka så tycker jag att det har gått super fort!

Hela denna veckas pass har gått så bra! Nu kanske man är lite trött på att höra det men jag kan verkligen inte skriva något annat! Idag red jag bommar med Guizzie och det gick väl helt okej hehe. Ingen av oss är direkt super duktiga på det här med hinder och bommar så vi gör så gott vi kan. Utöver det så red vi på i ett högt tempo i galoppen och bara busade lite.

Bucke fick en skrittur på kvällskvisten. Han kändes väldigt pigg och framåt vilket alltid är kul! Nu ska jag hoppa i sängen och ladda upp inför mitt sista nationella prov i SO imorgon! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s