Härliga dagar

Ja vilka härliga och roliga eftermiddagar jag har haft i stallet den här veckan. Det har varit så fint väder och hästarna har jobbat på så bra, även om ryttaren inte alltid sköter sig så har de bjudit på fina känslor och det blir bättre för varje dag!

Idag fick Electra jobbas ute på gräsvägen och hon var superfin. Fortsatte att jobba på med de enkla bytena samt slutorna i traven. Vi tragglade på och det gick väldigt bra sö det blev många klappar innan vi tog en galopp i lätt sits för att sedan avsluta och skritta hemåt!

Prinsen fick gå ett pass på banan och i början var han lite fjantig och hade alla fyra ben på fyra olika ställen men när vi båda skärpte till oss så fick vi till ett väldigt bra pass med en jättefin känsla. Jobbade mycket 8 metersvolter och skolor i traven samt tempoväxlingar i galoppen. Imorgon gör vi ett sista dressyrpass innan jag och Electra åker iväg på meeting på fredag. På söndag får dock Prinsen joggas igen!

Snyggponnyn☝🏼

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s