Stallkväll

Idag så blev det en sen kväll i stallet men en mycket mysig och bra sådan. Jag var uppe i huset runt 20.30 och innan det var båda ponnyerna ridna samt att packningen är påbörjad inför helgens meeting med lille E, spännande!

Prinsen fick gå ett dressyrpass idag som jag är nöjd med men vi fortsätter att trassla vidare imorgon. Så himla kul men så svårt! Äntligen tävling för oss om 1.5 vecka igen, ska bli kul och spännande även om det är nervöst.. Idag fick vi iallafall till några fina slutor i traven samt bra förvändagalopper. Skritten blir även bättre och bättre för varje dag och jag börjar få en bättre teknik i skrittpiruetterna.

Electra fick gå ett joggingpass med lite programrörelser och hon var superfin när piloten red bra. Blir så trött på mig själv, jag måste rida hela tiden och fokusera. Iallafall så fick jag en väldigt fin känsla stundtals och i traven blev det några fina skolor och enkla byten i galoppen. Jobbar mycket just nu med att få så raka enkla byten som möjligt men fortfarande få till rätt galopp med en bra takt, det var en av våra missar vi fick i söndags som drog ner % rejält så nu ska vi sätta just det momentet i helgen!

Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s