Tävlingsdagen

Kortfattat är jag så himla nöjd med dagen! Självklart finns det många saker som kan bli mycket mycket bättre men som vi har utvecklats. Idag red jag verkligen för att lyckas och red inte för att inte misslyckas (citerat av Mads hehe)! Jag vågade satsa mer i alla moment vilket drog på sig några missar men i det stora hela hade jag en så fin känsla 🙂

Imorgon kommer det en närmare analys på dagens starter men nu är jag alldeles för trött efter att klockan ringde 04.00 imorse.. Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s