Super känsla

Hej!

Denna helg har verkligen varit skön. Ingen stress och mest bara hästar på schemat. Idag red jag Guizzie på banan och vi fick till ett riktigt bra pass. Hon kändes otroligt mjuk och fin i vänster sidan idag! I höger sidan kändes hon lite stelare men det blev bättre under passet. Vi red mycket skänkelvikningar samt förvänd galopp. Fick till en bra känsla.

Jag övningskörde även ännu mer idag. Kändes så himla lätt så jag vågade mig ut på vägarna hehe. Körde halvvägs till stallet och sen hela vägen hem. Vi tog lite småvägar men det gick riktigt bra och jag kom upp på fyran! Känns än så länge jätte kul samt enkelt att köra hehe. Trodde att det skulle vara betydligt läskigare. Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s