Tappsko

Hej!

Igår tappade Guizzie en sko vilket betyder att jag inte kunde rida… som tur så kunde vår hovslagare Anders slå på den redan idag. Eftersom det var åtta veckor sedan hästarna skoddes så verkade han även samt satte på nya skor fram. Bak får vi ta imorgon då det inte fanns tid idag. Hästarna går nu som nakenfisar då det är riktigt varmt, nästan 20 grader! Bucke gick ett kort pass på banan idag. Han kändes riktigt fin faktiskt! Väldigt lydig vilket är det ända jag kräver av honom i stort sätt. Vi skrittade ut en bit efter passet. Imorgon ska båda hästarna ridas, kul!Jag övningskörde även på ”riktigt” för första gången idag. Så kul och spännande. Jag som har längtat så mycket efter körkort. Fortfarande ett bra tag innan jag får ta kortet men nu känns det närmare än någonsin ;). Det gick dessutom super bra. Upp på växel två kom jag och stanna och starta utan ett ända motorstopp! Då är jag nöjd ;). Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s