Helgens planer

Hejsan! Det är lördagmorgon och helgen är här, så skönt! Har dessutom en väldigt rolig helg framför mig så har inget att klaga på.

Fredag: Mimmi sov här och vi har det superkul som vanligt. Prinsen gick ett dressyrpass hemma och var helt otrolig, så duktig! Electra fick även hon gå ett dressyrpass men på Strömsholm, även hon kändes superfin.

Lördag: Började dagen med en sovmorgon till 8, tog sedan en dusch och nu har vi ätit frukost samt att stallet väntar. Hästarna är dock redan ute! Idag är tanken att Prinsen ska ridas ut medan Electra ska joggas men fokus på lösgörande arbete inför imorgon!

Söndag: Imorgon är det tävlingsdags för mig och Electra, jippie! Vi rider FEI lag och kanske mästerskap beroende på känsla i FEI lag. Vi åker redan 5.50 (puh) vilket betyder att min väckarklocka ringer ca 04.00. Målet inför morgondagen är att få en så bra känsla som möjligt och få till fina highlights! Prinsen får en vilodag imorgon 🙂

Kramiis❤️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s