Gårdagens träning

Gårdagens träning gav mig otroligt många aha upplevelser.

Vi fokuserade på att renodla hjälperna ordentligt samt jobbade mycket med spårning. Jag fick verkligen till en bra känsla ibland som jag ska bära med mig och verkligen sträva efter.

Det vi ska ta med oss och jobba på är att jag måste vars konsekvent i min ridning. Om jag märker att hon inte lyssnar på en av mina skänklar så måste jag verkligen ta igenom det för att det blir så mycket bättre i slutändan även om jag får jobba lite hårdare ett tag. Sedan måste jag alltid sträva efter att hon ska släppa ner mig mer på sin högersida och forma sig mer runt min högerskänkel istället för att hon ska böja in bäckenet. Hon vill gärna gå och spänna sig lite i högerbogen vilket gör att hon inte släpper ner den eller mig på höger sidan. Men mot slutet fick vi en riktigt bra känsla!

idag fortsatte vi på samma spår och jag märkte en stor skillnad i högervarvet! Efter lite kämpande var hon super duper fin i högervarvet också! Kändes riktigt bra de sista minutrarna idag.

Klappar när man är duktig. Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s