Tuesday

Idag så var ponnyerna svåra, alltid lite klurigt efter vila. Hästarna har lite extra energi samt är ofta lite stelare och starkare samt att det blir svårare att hitta rätt känsla, iallafall för mig. Och så var även fallet idag. Båda passen började med en halvbra känsla då Prinsen låg på i handen väldigt mycket samt var otroligt pigg medan Electra kändes lite tom i handen. Svårt men otroligt kul när man känner skillnad, och det gjorde jag idag!

Somsagt så var Prinsen väldigt på och även lite stark i början utav passet, vilket inte är så konstigt efter 2 dagar med vila. Jag jobbade då på med de tipsen jag fick av Mads under förra veckan vilket gav ett bra resultat då han kändes väldigt fin på slutet utav passet även om han fortfarande låg på lite i handen! Jag jobbade på mycket med tempoväxlingar och övergångar men låg extra mycket fokus på att få olika nyanser i gångarterna för att få till en bättre takt och aktivitet. I slutet kändes han faktiskt väldigt fin och vi jobbar vidare på samma spår imorgon!

Electra fick gå ett joggingpass med mycket lösgörande arbete och även om hon kändes lite tom i handen så var hon väldigt mjuk och fin i sidorna samt bjöd på fint! Jobbade mycket med förvändgalopp samt skänkelvikningar för att lossa bogarna och få en ökad bogfrihet. Imorgon blir det mer fokus på dressyrarbete och skolor. Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s