Domarkurs

Hejsan! I söndags så var faktiskt jag och fina Electra ute på ett litet äventyr, detta gjorde att jag fick det lite stressigt på lördagkvällen men det var bara jättekul i efterhand. Vi var nämligen och red på en domarkurs på Strömsholm och red upp FEI lagprogram. Verkligen en bra erfarenhet samt en väldigt bra träning inför helgens tävling.

Vi red somsagt upp FEI lag och senast vi red det var i Åstorp. Vi fick en grov miss vilket jag tar helt på mig själv, jag råkade lägga i handbromsen lite för tidigt vilket ledde till ett avbrott ifrån den högerförvända men annars var programmet väldigt fint. Nästan alla saker var bättre en i Åstorp och vi hittade en fin rytm genom programmet. Öppnorna som vi har haft det lite svårt med satt ganska bra samt att vi fick till 3 av 4 enkla byten. Summan av kardemumman är kortfattat en nöjd ryttare med en nöjd ponny som båda är taggade inför helgen 🙂

Jag, Electra, Tilda och Carway❤️ Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s