Påsklovets slut

Under de senaste dagarna har det varit en sämre uppdatering ifrån min sida här på bloggen, anledningen till det har jag helt glömt bort att berätta om men jag har verkligen haft några roliga, intensiva och extremt lärorika dagar! Jag har nämligen varit på Segersta och jobbat samt att Prinsen även fick följa med och vi fick till 3 riktigt bra träningar för Mads.

Dagarna har varit långa dagar med tidiga morgnar men det har verkligen varit superkul och så lärorikt. Har blivit fullproppad med information, inspiration samt att motivationen är på topp för att bli ännu bättre. Har nog aldrig lärt mig så mycket på endast 3 dagar som har jag gjorde under dagarna och det har varit så kul. Jag har fått göra massor av olika saker men bland de allra roligaste var såklart att få rida några olika hästar vilket är superbra inför framtiden då jag sällan rider storhäst annars, och alla dessa hästarna är ju så sjukt fina. Sedan var det verkligen jättekul och så himla lärorikt att få följa med Mads och Jimmie på landslagsträning, efter det var verkligen motivationen på topp inför att träna Prinsen när vi var tillbaka på Segersta igen!

Världens sötaste Anton!!!

Jimme🌟Mulle som jag fick äran att rida 2 ggr❤️

Prinsen skötte sig somsagt superbra på alla sätt och vis, varit fin på alla pass och blev bättre och bättre dag för dag men har också varit lugn i boxen och i hagen trots att det var i en ny miljö. Älskar min ponny, känns som att vi är påväg tillbaka igen!

Han var som allra finast under gårdagens pass då vi tränade mycket program vilket är så nyttigt för mig och P. Jag behöver verkligen lägga in mer programdelarna men också hela program i min vardag. Det blir mer naturligt på tävling då!

Idag fick Prinsen endast en vilodag med ca 12 h i hagen och bara mysa, det var han väl värd. Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s