Stjärnor

Oj,Oj, Oj vilka fina ponnyer jag har! Som de har levererat de senaste dagarna, så himla duktiga har de varit. Älskar dem mest av allt❤️

De 3 senaste dagarna har Electra fått gå 2 dressyrpass samt ett joggpass ute på åkern. Hon har varit superduktig och vi har jobbat mycket med aktiviteten och takten i främst galoppen samt fortsatt traggla på med skolorna i traven. Bara på dessa träningarna har jag fått ett mycket bättre flyt och ett bättre sätt att rida i både öppnorna och slutorna. Guldstjärna till henne! Imorgon blir sista passet på henne innan jag och Prinsen åker till Segersta imorgon kväll.

Prinsen har endast gått två pass under de tre senaste dagarna då jag inte ridit honom idag än, men ska dra ner till stallet igen så fort detta inlägg är publicerat. Han har också varit så sjukt fin och duktig. Igår så var det endast en joggdag men han var så himla fin, tror nog att jag aldrig har haft en så bra känsla som igår. Så taggad inför att träna i några dagar nu! Men först ett dressyrpass här hemma.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s