Härliga lovdagar

Lovet har bara börjat och det har varit fantastiskt. Vädret har varit super fint (soligt och någorlunda varmt) vilket innebär att ridbanan har varit i jätte bra skick. Super bra underlag!

Idag red jag ut en sväng på Bucke. Han var inte så duktig… jag satt väldigt löst och 2-3 gånger så var jag riktigt riktigt nära att flyga av. Tappade stigbyglarna och knep om med knäna för att hålla mig kvar. Haha Bucke med hans små tricks. En gång stänkte han grus mitt i ett bocksprång på en snöhög så att det lät. Då blev han rädd för det och for iväg ännu snabbare med högre bocksprång.

Equiterapeuten kom ut till Guizzie idag. Det gick super bra och hon tycker att vi var jobbat helt rätt med Guizzie, vilket känns jätte kul att höra. Hon tyckte att Guizzie blivit näst intill helt liksidig bak och även fram. Smidig som en katt var hon! Min duktiga tjej. Hon har dessutom blivit mycket starkare i sin vänster sida som hon var lite svagare i förut och mycket smidigare i sin höger sida! Träningen börjar ge resultat nu, kul!

Imorgon får båda hästarna vila då jag inte får rida Guizzie efter behandlingen och Bucke ska gå på torsdag igen. Men jag ska däremot till Strömsholm och rida en kompis häst. Jag har ridit den hästen förut och tyckte den var jätte trevlig! Så kul att jag får rida den igen! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s