Påskafton

Glad Påsk!! En dag försent…hehe. Hoppas att alla fick en fin påskafton med bra människor och många skratt! Jag själv hade en väldigt bra dag med många höjdpunkter och roliga händelser. Precis som en solig lördag ska vara 😉

Igår fick båda ponnyerna gå varsitt dressyrpass, Electra i ridhuset och Prinsen på utebanan. Och vilket bra påskägg de gav mig, två jättebra pass med fin känsla och ridning på båda. Så kul! Electra jobbade på mycket med delar ur FEI programmen och Prinsen jobbade på med lite gott och blandat som skolor och samling. Båda kändes superfina men guldstjärnan går till Prinsen, känns så skönt att kunna säga det!

Idag blir det antagligen ett dressyrpass till för båda två, så kul att kunna träna på ordentligt under lovet. Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s