Hoppning

Hej och Glad påsk!

Jag är ledsen att jag har varit lite frånvarande men jag har varit lite hängig. Känt mig trött och slut fast jag inte vet varför. Känner mig inte sjuk utan bara trött. Hoppas att jag snart är tillbaka som vanligt igen!

Påsklovet har ju dock kommit och väldigt lägligt! Ska bli så skönt att kunna ta det lite lugnt och bara njuta tillsammans med mina fantastiska hästar! Idag har vi faktiskt vågat oss på lite hoppning. Men bara liiite. Väldigt lågt alltså haha! Båda hästarna (och jag!!) tyckte det var väldigt kul! Ett under att jag satt går på båda då de drog till med några riktigt stora språng och även lite bus. Bucke var dock värst, jag var riktigt nära att få tugga grus! Han till och med hoppade över travbommarna!

Knäppskalle! Man kan inte tro att han är så gammal haha. När jag skulle fatta första galoppen idag så bara drog han iväg i en bockserie i full fart! Jag var helt oförberedd och riktigt nära att ramla av ;).

Vi är kanske inga stjärnor på det här med hoppning. Men det är kul! På min instagram @hannalundinm finns några filmklipp på båda hästarna från idag. Så in och kika där! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s