Första påsklovsdagen

Ja, nu är första dagen av påsklovet avklarad och det har varit en väldigt bra och mysig dag! Så tacksam för det liv jag lever, även om det är jobbigt ibland men that’s life. Jag har 2 underbara ponnyer som gör mina dagar tusen gånger bättre och människor som bryr sig om mig. Det betyder otroligt mycket❤️

Jag började iallafall dagen med en lugn frukost med en av mina bästa kompisar då hon sov över! Vi samt våra föräldrar pratade om lite allt möjligt samt planerade inför en resa som vi ska på i början av maj! När dem sedan åkte hem var det bara att dra på sig stallkläderna för att gå ner dit och göra det vardagliga. Finns faktiskt inget mysigare eller mer rofyllt än att gå runt i stallet själv på en ledig dag med en podd eller musik i lurarna och bara pyssla med stora som små saker. Verkligen som balsam för själen, jag kan rensa tankarna och verkligen släppa stress. Älskar det!

När allt var klart i stallet samt att jag hade fixat lite med all utrustning var det dags för Electra att motioneras. På dagens schema stod det ett pass i ridhuset uppskrivet, så jag på Electra och mamma promenerandes skrittade bort till ridhuset. Under passet stötte vi på några motgångar men jag fick hjälp med dem och de löste sig. Over all kändes Electra fin men jag måste få henne lite lättare i fram samt mer igenom i sidorna och mer aktiv i galoppen, så svårt men så kul!! Fick en väldigt fin känsla i den samlade traven emellanåt samt delar av galoppen. Innan vi avslutade så tragglade vi på med öppnorna vilket verkligen är min största svaghet. Hittar inte den rätta känslan eller ridningen, blir lätt att jag antingen bara får till böjningen eller tvärningen, svååårt 🙂 Electra är iallafall superduktig och försöker supporta mig även om det borde vara tvärtom 😉

Sedan var det lunchdags för alla inblandade och lite vila (gäller att passa på) innan Prinsen skulle ridas. För hans del var det ett trimmpass hemma på ridbanan som gällde och OJ var duktig han var, idag fick vi till det. Så kul! Red på gramanen första halvan av passet men tog sedan av den och fick verkligen med känslan även utan den på, så himla kul. Jobbade mycket med samlingen i galoppen samt de enkla bytena, och det var mycket bättre idag än vad de brukar vara. Fick till en mycket bättre övergång ner till skritten samt att fattningen kom mer i uppförsbacke. Så roligt när man både ser och känner skillnad!

Imorgon står det ett varsitt dressyrpass för båda stjärnorna på schemat! Så kul! Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s