Lera

Hej!

Vädret just nu är kanske inte det bästa. Från att ha gått från hur mycket snö och is som helst till hur mycket lers som helst. Men man kanske inte ska klaga. Nu går det i alla fall att rida på ridbanan.

Såhär såg mina stövlar ut efter ett pass idag.

Båda hästarna fick sig ett pass idag. Guizzie och jag jobbade vidare på ridbanan med övergångar och stadig form. Det var inte vårt västa pass, väldigt mycket upp och ner. Vissa bra stunder och vissa dåliga. Hon var väldigt pigg så det blev lite on off och lite ostadigt. Den förvända galoppen var dock super duper bra!

Bucke skrittades bara ut. Riktigt mysigt och han gick och frustade hels turen. Mitt från ingenstans drog han in några bocksprång helt utan anledning haha. Lite kul med lite spänning på uteritten tyckte Bucke ;). Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s