Bakslag

Igår fick jag ett riktigt bakslag med Prinsen. Han är riktigt riktigt pigg just nu och jag får inte mycket kontroll alls. Sedan spelar min hjärna mig ett spratt och tankarna bara springer iväg. Jag hamnar i ett läge med beslut och prestationsångest även om jag vet vad min plan är och hur jag vill att framtiden ska se ut. Vi väntar med tävlingar ett tag för att verkligen bygga upp en ny grund och ett självförtroende samt få alla detaljer att falla på plats innan vi tar oss an nya uppgifter. Vi låter vår anmälan inför Gripen 29/4 stå kvar men tills dess ska vi bara träna på och bli ett team igen.

Idag tar vi nya tag och blickar framåt. Det tar tid men det är värt det. Jag älskar min knäppa alldeles speciella ponny❤️ Kramiiis//Greta 🙂

Annonser

En reaktion till “Bakslag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s