Tillbaka

Hej!

Igår kom jag hem igen från skidsemestern! Vi har haft det så roligt och jag längtar redan tills nästa år då vi förhoppningsvis åker dit igen.

Jag har dock ramlar och slagit mig ganska så många gånger så jag är rejält mörbultad idag. Väldigt trött är jag också då vi har gått upp tidigt, gått och lagt oss sent, ansträngt oss hela dagarna samt ställt fram klockan en timme. Som tur är så är denna skolvecka en dag kortare då det är långfredagen på fredag vilket innebär att vi är lediga! Sedan är det påsklov som gäller för oss vilket känns otroligt skönt! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s