Sunny Sunday

Denna söndag har verkligen varit en dag helt i min smak. Strålande sol, bra pass och många fina hästar! Så kul att kolla på GP küren under vårdressyren på Strömsholm, inspiration nivå 100! Det känns även som att våren är påväg☀️Jag håller tummarna för att den stannar…

Jag började dagen i stallet med morgonfodring och stallfix, as usual. Sedan var det frukostdags även för mig innan benen sprang ner mot stallet igen för att fixa iordning båda ponnyerna inför ett pass i ridhuset. Så tog in båda ponnyerna och har nog aldrig varit så lycklig över lite lera på benen som idag, ett säkert vårtecken! Efter att båda var tränsade och klara tog mamma Prinsen och jag Electra och vi skrittade mot ridhuset. Gäller att använda ridhuset här i närheten när man hinner ta sig dit bort när det fortfarande är ljust samt att vädret tillåter, vissa dagar känns 20-25 minuter skrittväg enklare än andra 🙂

Båda ponnyerna levererade två superfina lättare dressyrpass. Vissa stunder skötte sig inte ryttaren helt men överlag är jag nöjd med både min ridning och känslan på båda! Electras pass blev rätt kravlöst med fokus på lösgörande arbete, vilket jag ska lägga extra mycket fokus på nu framöver. Behöver lossa henne mer i sidorna och i bogarna för att samla högre poäng samt få till skolorna bättre i det nationella klasserna! Under Prinsens pass låg fokuset på att få in ytterbogen ordentligt samt att vi jobbade mycket över bommar i både trav och galopp för att gymnastisera honom samt få honom att tänka till vart han sätter fötterna. Han kändes faktiskt riktigt fin vilket han även gjorde under gårdagens pass. Även om han är pigg så lyssnar han på mig och kan hålla fokuset vilket vi båda behöver jobba på, behålla lugnet! Imorgon är planen lite oklar för hur de ska arbetas men Prinsen får antagligen gå ett dressyrpass i ridhuset! Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s