Fredag

..och en till dag i sjukstugan. Hemma i soffan med förkylning och längtar bara efter att träna med mina fantastiska ponnyer. Idag känner jag mig iallafall mycket bättre än tidigare under veckan, men då jag var i skolan under gårdagen pga av ett prov så blir jag hemma idag för att bli helt frisk. Alldeles för många vilodagar i rad vilket inte känns bra, men det viktigaste är att jag ska bli helt frisk för att kunna träna på ordentligt framöver!

Förhoppningsvis kan jag rida en idag och mamma tömköra den andra, annars får båda jobba ifrån marken och vi tar tag i ridningen imorgon. Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s