Vårtecken

Hej!

Jag insåg igår att jag har glömt att berätta att jag ska på skidsemester! Från och med idag vid lunch fram till söndag. Så då blir det nog inte så mycket uppdatering här från mig. Men det ska bli så kul att få åka iväg och åka skidor. Jag har längtat så mycket! Jag kommer sakna alla djur här hemma men jag är helt övertygad om att de kommer klara sig utmärkt. Lite lugnare dagar för hästarna skadar inte.

Att det är mars och fortfarande hur mycket snö som helst känns så konstigt! Igår fick jag höra att snön kan ligga kvar ända till maj! Det hoppas jag verkligen inte! Det låter ju helt sjukt! Denna vinter är redan en va de längsta och kallaste jag någonsin varit med om. Igår tyckte jag dock att jag kunde skymts våren. På dagen kändes det betydligt varmare och marken tinade upp under all snö. Även om det var jobbigt underlag att rida på så har jag hopp om att snön snart ska försvinna.

Båda hästarna gick ett pass igår. Guizzie skrittjobbades med en liten uteritt efteråt och Bucke red jag barbacka i mestadels skritt, lite trav.

Vi hörs när jag kommer tillbaka! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s