Sjukstuga

Hejsan! Förlåt för dålig uppdatering senaste dagarna men det har inte varit mycket att skriva om, och jag har inte haft så mycket ork heller. Redan i helgen kände jag hur det började kännas i halsen att jag skulle bli förkyld men under söndagen kändes det bra igen men under måndagskvällen så fick jag en riktig förkylning och låg sängliggande hela dagen igår. Rörde mig i princip mellan sängen, toaletten och köket. Så förstår. Ingen toppendag direkt. Idag känner jag mig dock mycket bättre och febern har gått ner men blir hemma idag också för att försöka friskna till ännu mer! Mitt mål är att gå till skolan imorgon samt iallafall gå ner och pussa på hästarna i eftermiddag.

Känns så tråkigt att bli sjuk och missa träning även om det blir så ibland. Vill verkligen bara vara ute och rida. Hatar att stanna upp i träningen, känns så segt även om det bara är någon dag. Och Electra som fick 2 dagars vila efter tävlingen fick nu en ännu längre vila än vad som var tänkt.. Känns iallafall skönt att förkylningen verkar släppa hyfsat snabbt!

Kramiis//Greta 🙂

Gulle Prinsen❤️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s