Träning i mörkret

Hej!

Igår åkte vi till Strömsholm för att träna på att rida innanför vita staket. De har nämligen satt upp allt inför deras dressyrmeeting i helgen. Så läktare, domarbord och blommar var på plats utöver staketen så det blev väldigt bra miljöträning. Guizzie skötte sig dock super! Hon kändes jätte fin.

Tränade mycket rörelser ur msv c som vi hoppas vi ska debutera senare i vår. Det gick jätte bra för att vara första gången vi red igenom det.

När jag nästan var klar testades fock vårt mod lite extra mycket. Mitt i en ökad galopp så går strömmen (!). Så allt blir kolmörkt. Guizzie stannar som tur är och står blickstilla. Eftersom att hon var så snäll så kunde jag trava av i skenet av ett mobilljus. Nu har vi provat att rida på en dressyrbana i mörkret också hehe ;). Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s