Dubbelvinst

Hejsan!! Efter 13h på tävling igår så var jag HELT slut när jag kom hem vid 21.15 men det var verkligen värt det! Electra skötte sig som den stjärna hon är och kändes superfin.

Lagklassen: Vi började tävlingsdagen med att starta Lag 13 tillsammans med bästa Segersta laget! Electra kändes superfin på framridningen och jag la mycket fokus på att hon skulle söka sig neråt framåt och ta ett bra stöd där. Jobbade även mycket med övergångarna mellan galopp och trav samt skänkelvikningarna. Väl inne på banan taggade Electra till ordentligt och blev lite spänd men det släppte fort och hon kändes superfin!! Vi fick någon enstaka miss som gav en 4a men annars kändes det väldigt bra. Galoppen kändes mycket bättre än vad den gjort tidigare starter dethär året! Rundan slutade på 70.45% vilket kändes otroligt kul men också en väldigt bra debut i dethär programmet. Mina lagkompisar gjorde också väldigt bra ifrån sig så lagt vann första omgången utav div.1!!!

FEI mästerskap: Till andra klassen kändes Electra ännu finare på framridningen och hon var verkligen med mig. Gjorde alla rörelser bra även om vi har mycket jobb kvar på dem! Kändes fin i både galoppen och traven och vi fick till några fina skrittpiruetter! Inne på banan fick jag även denna gången en bra känsla men det kom alldeles för mycket kostsamma missar som drog ner %. Framförallt så blev öppnorna för raka, vi fick miss i ett enkelt byte samt att det blev ett missförstånd i en förvändgalopp. 2 domare hade mig på över 60% men sedan drog en domare ner. Synd men jag är supernöjd med Electra som trots sina 18 år är superpigg i båda klasserna och alltid gör sitt bästa även om styrkan inte alltid räcker till!

Idag blir det endast skritt för henne❤️ Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s