Equiterapeut

Hej!

Igår var det en equiterapeut ute till Guizzie. Hon kände igenom henne och gav henne bland annat akupunktur och laser. Jag tycker Guizzie har varit lite stelare i höger än i vänster vilket equiterapeuten kunde känna. Så nu ska hon vara som smör hehe. Får vi hoppas i alla fall. Vi har även bonat in en tid igen om ca 3 veckor för att följa upp och se om jag tycker det varit någon skillnad.

Idag har jag ridit Bucke och Guizzie fick vila på order efter gårdagen. Det blev bara lite trav och skritt arbete då underlaget var så knepigt. Både djupt och hårt och mjukt, jag vet inte vad jag tycker haha. Imorgon har jag även nationella prov i svenska precis som jag hade igår. Drygt 4 h uppsats skrivande står på schemat. Inte så jätte taggad… kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s