Tuesday

Denna tisdag har varit otroligt lugn, Electra har vilat och Prinsen jobbades endast på linan. Rastlöst lite att göra!! Men imorgon blir det mer fart igen.

Prinsen var iallafall duktig idag också även om han var lite mer spänd och på tårna på grund av all blåst men annars så lyssnade han bra. Somsagt så ser jag även på de sämre dagarna hur mycket han stärker sig varje dag, men det är en LÅNG bit kvar. Vissa dagar gör han mig gråhårig men en dag, då har vi nått våra mål❤️

Imorgon ska Electra få joggas och antagligen Prinsen också.Annars blir det vila för honom då underlaget sådär och han lär inte vara den lättaste att rida imorgon, upp till bevis imorgon 🙂 Sedan blir det dressyr för Electra på torsdag medan Prinsen får sin dos på fredag! Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s