Hästmåndag

Hej!! Hopps att er måndag har varit bra, det har iallafall min varit! Gjort roliga saker, hästarna har skött sig tiptop och det har inte varit stressigt på något sätt, vädret har dock varit något sämre men underlaget höll för att rida på! En väldigt bra start på veckan med andra ord.

Prinsen fick börja veckan med ett pass på lina. Jag lägger in rätt mycket longering såhär års för honom då han blir bättre av det än att jag ska sitta och jogga honom hemma när vädret är lite halv bra och myrorna kryper i brallan på honom 😉 Han skötte sig dock superbra och det är rätt kul och givande att få se honom från marken såhär då jag ser sådan skillnad på hur mycket han har stärkt och muskler han börjar sätta! Min fina ponny, någon dag kommer alla bitarna att falla på plats❤️

På Electras schema stod det ett dressyr pass uppskrivet. Något mindre krav än ett vanligt dressyrpass då underlaget var okej men inte mer. Hon var väldigt pigg och blev ibland lite för på och uteslöt mina åsikter lite, hehe. Men för det mesta var hon superfin och vi tränar på mycket med programdelarna inför helgen! Hon kändes iallafall fin och jag fick henne lösgjord i båda sidorna samt i bogarna.Vi ska nämligen till Gangnef för att starta Lag 13 med Div 1 laget och FEI mästerskap. Fingers crossed!! Kramiis//Greta 🙂

Så kär i denhär ponnyn💖

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s