Förlåten

Hejsan!! Igår blev Prinsen förlåten efter förra helgens busigheter. Han levererade nämligen ett väldigt bra pass för att bara ha blivit riden 2 gånger föregående vecka. Han fick gå ett pass med lite mer dressyrarbete och krav. Han tog det bra och lyssnade på mig, vart lite på och pigg vissa stunder men bra ändå!

Han kändes faktiskt bättre i traven igår än i galoppen vilket inte hör till vanligheterna. Vi fick till en fin bjudning som vi höll i skolorna vilket kändes super! Så jag är väldigt nöjd med gårdagens pass och över min lilla ponny! Idag är det lite oklart över hur ponnyerna motioneras då vädret är lite ostadigt och det blir träning på hemma plan. We Will see! Kramiis//Greta 🙂

Från en härlig tävlingsdag i somras❤️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s