Träningsverk

Idag har båda pållarna motionerats. Med lite blandade resultat dock.

Bucke var riktigt jobbig. Vägrade gå nära hinderbåset som stått där i alla fyra år han stått hos oss. Tog mig hela passet att ens komma nära. Så fort jag ens styrde honom i riktning mot hinderbåset så kastade han sig och bockade tills jag nästan flög av. Knäppa häst alltså!

Guizzie kändes stundtals riktigt bra idag och stundtals lite matt. Jag skulle gissa att hon har träningsverk från vi varvid Emilie igår vilket är förståeligt. Red mycket galopp med övergångar till trav. Kändes riktig lätt och fint till höger men svårare i vänster varv. Vi lyckades i alla fall få till några bra även där. Förvända galoppen kändes dock hur grym som helst! Även rygg ingen funkade idag. Tror hon börjat förstå ruggning nu. Hon gjorde nog de bästa vi någonsin gjort utan hjälp! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s