Lugnare vecka

Hejsan!! Denna torsdagen börjar lida mot sitt slut och snart är det äntligen fredag! Även om denna vecka inte varit så jobbig så känns det otroligt skönt med helg, som alltid 🙂

Precis som rubriken lyder så har både jag och hästarna haft ett lugnare schema denna veckan, välbehövligt för alla men jag är riktigt taggad på att fortsätta träna på nu. Prinsen har vilat hela 3 dagar denna vecka för att få återhämta sig rent psykiskt efter helgen. Även om han inte presterade så bra (hehe) under helgen så tog det nog lite på honom psykiskt, han är ju trots allt inte så gammal.. Idag fick han iallafall bli longerad och var verkligen superduktig! Lugn och lyssnade på mig samt jobbade fint genom kroppen. Även om inte resultaten visar så stor skillnad på honom så ser jag en stor utveckling på honom från dag till dag, snart sitter det!

Electra fick en vilodag idag men har blivit riden tisdag och onsdag. I tisdags fick hon ut och pulsa på i snön under ett konditionspass. Hon var väldigt duktig och kämpade på bra med öronen spetsade framåt hela tiden men hon var otroligt pigg (!!) men det är helt okej om man är 18 år och världens klokaste ponny! I onsdags fick hon ett joggingpass med mycket fokus på bärighet och övergångar, vilket även står på schemat imorgon också! Internationella Kvinnodagen idag också🎀 Hejja ALLA tjejer!! Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s