Tips och tricks

Hej!

Idag var vi iväg till Emilie igen. Vi fick med hos mycket nya tips och tricks att använda oss av hemma. Bland annat så ska jag se till att lossa henne lite mer i den högre formen då jag får lättare att rids ihop henne då. Resten av veckan ska vi träna på ganska intensivt vilket jag ser fram emot så mycket!

På söndag så ska vi flytta hem Guizzie till vårt stall. Det är med blandade känslor då jag inte vill lämna tillgången till ridhus men det ska samtidigt bli skönt att ha båda hästarna i samma stall. Vi får helt enkelt träna vidare hemifrån!

Imorgon skriver jag ett ganska stort prov som jag har pluggat till ett bra tag nu så det ska bli jätte skönt att få det överstökat. Sen kan jag fokusera 100% på hästarna veckan ut! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s