Back 2 reality

Hejsan! Hur mår ni? Jag mår iallafall bra även om jag är lite trött, men nu är sportlovet slut och jag hoppas verkligen att våren är påväg! Vill ha sol och en bar mark utan snö, längtar☀️ Hur som helst, förlåt för dålig uppdatering här under helgen, men jag gick verkligen in i min egen bubbla och fokuserade! Helgen var väldigt mysig och rolig, även väldigt lärorik med många nya erfarenheter samt att jag fick dra många nys slutsatser efter helgen.

Electra har presterat som den stjärna hon är under alla 3 dagar både på framridningen och inne på banan. Det blev några missar pga orutin hos mig samt att Electra inte riktigt har styrkan och orka bära sig runt ett helt program utan missar. Men vi jobbar på det och vi blir bättre hela tiden. Så himla tacksam över allt Electra lär mig och att hon alltid gör sitt yttersta, en bättre låneponny kunde jag inte fått!!

Prinsens starter däremot vill jag bara glömma… Tar med mig lärdomarna ifrån dem och nu startar vi ett helt nytt upplägg för hans del. Det som hände i helgen ska inte hända igen och vi ska bli bättre! Energin i denna ponny är oändlig och den kokade över. Vi släpper helgens resultat och blickar framåt. Nu väntar en längre period med träning för att bygga styrka och självförtroende hos båda parter. Gör om gör rätt. Största anledningen till att det gick som det gick var att ponnyerna är för kära i varandra, de gnäggar till varandra konstant och Prinsen klarar inte av att fokusera. Det gör Electra men inte Prinsen, han har för mycket energi som att behöver göra av med. Så i framtiden får endast en ponny åka och tävla i taget. Det blir mer åkande och kräver mer planering men så blir det, bäst för både känslan och resultatets skull!

Blir endast lite bilder från Electras ritter då Prinsens starter inte var så fotovänliga… Älskar mina fina ponnyer iallafall❤️

Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s