Super känsla

Hej!

Jag och Guizzie fortsätter med en super bra känsla. Idag red vi mycket tempoväxlingar och övergångar vilket alltid är nyttigt. Guizzie var väldigt pigg och blev lite stark emellanåt hela passet. Det gäller att tajma in halvhalter och skänkel i precis rätt lägen och det är inte alltid lätt.

Guizzie kändes väldigt engagerad i sin bakdel och väldigt lätt och fin fram. Den förvända galoppen idag var dessutom den bästa vi någonsin gjort! På onsdag ska vi tillbaka till Emilie för lite mer träning. Längtar redan! När jag fick en bra känsla i handen efter många övergångar och tempoväxlingar la jag ner henne i formen och avslutade henne. Jag tror att vi båda två var lika nöjda och glada! Samt lika svettiga hehe. Kram Hanna

Annonser

2 reaktioner till “Super känsla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s