Underbar vinterdag

Hej!

Denna dagen har varit helt i min smak. Började med en tidig morgon i Buckes stall. Där tog vi ut samt fodrade alla hästar. Sedan åkte vi direkt till Guizzie och red henne. Nu har ju Emilie ridit henne två dagar i rad och wow vad bra det kändes. Emilie kan verkligen göra underverk! Guizzie svävade fram idag!

Jag hade en jätte fin kontakt till munnen och Guizzie kändes super kvick och engagerad.

Sedan bar det tillbaka till Bucke. Där gick jag i timmar och bara pysslade i stallet utan en ända tid att passa. Var så himla mysigt! Bucke bjöd även på ett super bra pass han med. Red väldigt många övergångar vilket gjorde honom jätte lydig och han kändes så mjuk och reglerbar. Tänk om hästarna kunde gå så här bra varje dag! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s