Hårdträning

Hej!

Igår red Emilie Guizzie vilket hin även ska göra idag. Det blir riktig hårdträning för Guizzie hehe. Men det är bara bra, på lördag får jag sitta upp och känna på henne igen. Guizzie såg jätte fin ut igår.

Jag red Bucke när vi var klara hos Guizzie. Jag tog faktiskt upp honom i tävlingsform för första gången på flera månader. Han kändes så fin! Alla skolor satt som ett smäck, alla enkla byten också. Vi gjorde till och med en ökning! Första gången på flera månader det med och Buckes paradgren. Den kändes så jämn och fin och min mamma gick förbi precis då och bara wow! Min fina älskade ponny! Känns så tråkigt att vi inte ska tävla mer.

Idag är det ju fredag, jag kan inte riktigt fatta hur fort sportlovet har gått. Det känns inte jätte lockande att gå till skolan om bara tre dagar. Dessutom har jag en del plugg att ta i tu med innan det… jaja nu drar vi igång den här dagen! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s