Hej! Det var länge sen!

Hejsan bloggen! Det var länge sen sist, närmare 2 månader faktiskt. Det har varit 2 välbehövliga månader av lite vila och återhämtning men det har kliat i fingrarna över att få reflektera ridpassen här med er!

Mycket har hänt under dessa 2 månader, både med mig som person men framförallt med hästarna! De har levererat många fina pass och utvecklas ständigt, vilket även jag gör som ryttare. Båda känns just nu i toppform även om utvecklingen fortsätter framåt. Båda har gjort sina första starter för året vilket Electra gjorde med bravur och tog det sista nationella kvalet plus tog en tredjeplacering i ett tufft startfält. Prinsen däremot kändes i toppform och var verkligen superfin under hela tävlingsdagen men skallen ställde till det lite och det blev lite för många skutt åt alla möjliga håll. Bara att fortsätta träna på att tävla helt enkelt!

Men vad händer framöver då? Jo, det är en hel massa saker som är pågång och jag ser verkligen framemot den här säsongen. Vi har så många fina tävlingar att åka på och samla erfarenhet på! För under den här säsongen läggs inte så mycket fokus på varken placering eller procent, nu är det prestationsmål och erfarenhet som gäller! För nu har vi höjt oss ett snäpp i klasser och är helt nya här, men det känns otroligt kul och spännande!

Nu i helgen är det faktiskt dags för årets andra och tredje start med båda ponnyerna, vi ska nämligen ner till Åstorp i Skåne (!!) och tävla, det blir årets första meeting vilket också är en OBS-tävling vilket känns galet nervöst! Skräck blandad förtjusning minst sagt. Det blir debut i de nationella FEI programmen med båda, debut i FEI klasser med Electra samt debut på meeting med Electra! Så många debuter blir avklarade i helgen, om vi kommer iväg.. Beror lite på hur mycket snö det egentligen tänker komma de närmaste dagarna, vi hoppas på det bästa!

Idag är det iallafall dags för ett ordentligt dressyrpass för Prinsen medan Electra får gå ett lösgörande pass! Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s