Håll tummarna

Ja, håll tummarna för att vi kommer iväg imorgon. Just nu ser det ut som att vi gör det men man vet aldrig, jag hoppas på det bästa!!

Idag har dagen bestått av massa packning och lite ridning! En bra men kall sportlovsdag med andra ord. Hästarna gick som planerat varsitt pass, Electra ett lösgörande pass hemma på banan och Prinsen ett dressyrpass i ridhuset. Och båda passen gick faktiskt riktigt bra, men guldstjärnan går till Prinsen. Väldigt duktig och fin var han idag! Han utvecklas bara mer och mer för varje dag, så spännande och se vad framtiden tar med sig..

Electra var även hon fin och vi la mycket fokus på tempoväxlingar i galoppen samt att även lossa henne i båda sidorna och då även lossa bogarna, detta måste vi öva mycket på för att få diagonalslutorna ännu bättre, samma gäller för Prinsen. Så just nu jobbar vi mycket på sicksack-skänkelvikningar och sidvärtsrörelser i allmänhet! Sedan jobbade vi vidare med skrittpiruetterna och skolorna. Fin var hon iallafall och gjorde det jag bad om, imorgon blir det (förhoppningsvis) ett lättare dressyrpass på banan!

Prinsen gick som sagt superfint idag! Bärde sig fint och jobbade på super! Var mjuk i sidorna och hade en fin bakbensaktivitet. Tog ett fint stöd i handen men blev ändå inte stark! Riktigt bra kändes det faktiskt! Red lite delar ur programmen vi rider i helgen, och det är en hel del kluriga vägar men vi ska göra vårt bästa.Håll tummarna 🙂 Så vi avslutade passet med en nöjd och något trött Prinsen samt en glad ryttare! Kramiis//Greta

Från den bästa starten jag och Prinsen någonsin gjort❤️

Annonser

En reaktion till “Håll tummarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s