Hej igen!

Ja! Nu var det ett tag sedan jag var inne här. Det var med blandade känslor vi tog en paus men det känns som det är dags att komma tillbaka. Jag har saknat att utvärdera varje ridpass och dela med mig av fina bilder. Man märker att man har bloggat länge när man varje dag går runt och tänker på hur man ska formulera det som hänt under dagen på bloggen haha.

Men sedan jag varit borta har vardagen tuffat på som vanligt. Jag och Guizzie har utvecklats och blivit starkare tillsammans. Vi har även börjat rida ut mer och Guizzie är super snäll! Världens bästa häst! Här är lite bilder från en dag när vi red ute i snön.

Jag tycker dem blev såå fina. Älskar att det är så ljust och Guizzie är så fin! Jag har ridit lite på kandar sedan jag skrev här sist. Guizzie trivs bra på det så vi varierar med det i vardagen så att både jag och Guizzie kan vänja oss lugnt och försiktigt.

Bucke trimmar på som vanligt han med. Eller trimmar gör han inte så mycket, mest busar ;). Nu när det är mycket snö rider vi mest på gräsvägar och gräsplättar med mycket snö på. Lite för uppskattat kanske av Bucke men jag har hållit mig kvar bra faktiskt.

Det är dock så kallt ute nu ( -16 grader) att jag knappt kan se något i gånghastiget, så jag rider med skidglasögon mest hela tiden faktiskt.

Idag var jag upp och red Guizzie innan sju då jag ska åka och fira en kompis som fyller år. Guizzie gick jätte bra! Jag är så nöjd med min ridning då Guizzie var jätte pigg men vi lyckades hålla oss sansade, med mjuk kontakt till munnen och jättefina övergångar! Speciellt galoppfattningarna, de satt som ett smäck! Imorgon och på fredag så ska Emilie rida Guizzie. Emilie Nyreröd som Guizzie stod hos på träning innan vi köpte henne, jag jobbade ihop några lektioner tidigare som jag tänkte använda nu under sportlovet. Juste vi har ju sportlov denna vecka! Så jag hinner faktiskt se dagsljus! Så himla härligt! Nu måste jag dock dra till födelsedagsfirandet. Men så himla kul att vara igång. Hoppas ni vill fortsätta läsa från och med nu. Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s