Kall vinterdag

Hej!

Dagen har gått riktigt fort vilken den har en tendens att göra när man har kul! Dock så började jag min dag med lite plugg. Fick undan ett ämne i alla fall och lite till nu på kvällen.

Kring lunch åkte vi ut till Bucke och red ut på en lång tur. Längs med ån så tog vi lite trav och galopp och jag kan ju säga att han var väldigt pigg. Varje gång vi nådde vägens slut och fick vända for han iväg i en bockserie väldig väldigt lycklig. Det var riktigt kul även om jag fick hålla i mig ordentligt.

Även Göte var med och Busade.

Även Guizzie är riden idag. Eftersom att det började bli mörkt när jag skulle rida henne så blev det en promenad ute innan ett ridpass i ridhuset. Igår var det Elin träning så vi plockade upp lite vart vi slutade där. Skänkelvikningarna har verkligen börjat släppa och jag får en fantastisk känsla! Den förvända galoppen är fortfarande lite svår då jag ibland inte tajmar rätt och då byter hon. Men det har blivit så mycket bättre. Det är så kul att rida henne och utvecklas tillsammans med henne. Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s