Snö, snö, snö

Hej!

Nu är det onsdag och halva skolveckan har gått. Det tycker jag är ganska skönt då jag känner mig lite trött efter att vardagen kommit igång på riktigt. Dessutom har skolan ett högre tempo än någonsin nu när det är sista terminen i grundskolan.

Men som vanligt så gav mig havremopparna i stallet mig en riktigt energikick. Båda var riktiga stjärnor idag även om ni är trötta på att höra det. Bucke var först ut och reds i den djupa snön på banan. Det har kommit så sjukt mycket snö på det senaste dygnet och har typ snöat 24/7 i 24h. Så det blev lite styrketräning för honom. Dock var han inte riktigt med mig. Lite för mycket spöken gömde sig bakom hinderboden vilket ledde till att jag satt på Buckes hals minst fem gånger och var farligt nära att flyga av. Men efter alla vändor som han har bjudit mig på så har jag blivit betydligt mer sadelfast!

I traven så satte jag liite tryck i honom vilket jag inte gjort på flera månader (med flit i alla fall). Det tog han jätte bra och kändes riktigt riktigt fin.

Guizzie var också riktigt fin idag. Jag tror att en polett trillade ner, framförallt i galoppen. Det kändes som vi kunde rida förvänd galopp i flera mil och övergångarna var mycket stadigare. Jag fokuserade på att verkligen inverka mer med min knän och halvhalter med sitsen vilket jag är dålig på men Guizzie svarar på himla bra på. Vilken skillnad det blev! På slutet red vi ett par skolor i båda varven också som kändes jätte bra. Ett bra flyt och stadiga! Framsteg!

Nöjda efter dagens pass. Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s