Tillbaka på banan

Hej!

Under en period nu så känns det lite som att jag och Guizzie varit i en svacka. Vi har fått till några riktigt bra pass men många med lite halvdan känsla. Men nu tror och hoppas jag att vi är påväg ut ur denna svacka.

Idag levererade Guizzie ett fantastiskt pass. Vi red igenom LA:3 som tanken är att vi ska debutera om två veckor. Travprogrammet kändes fantastiskt bra. I galoppen blev hon lite för taggad vilket ledde till ett par grövre missar, men de delarna gjorde vi om och klarade bra.

Känns så kul att vi börjar hitta knapparna även i rörelserna. Min fina fina häst. Jag tror verkligen att vi kommer bli ett super team och ett vasst ekipage i framtiden. Vi ska bara ta den tid på oss som vi behöver för att bli så starka som möjligt! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s