Första gången med kandar

Hej!

Idag har jag ridit ut på en otroligt pigg Bucke och för första gången ridit Guizzie med kandar.

Bucke var riktigt busig idag och ville inte alls gå lika långsamt som jag ville ;). Vi hittade en väg där det var tillräckligt mjukt för att trava och galoppera på. Bucke tog i allt vad han hade och travade som han aldrig gjort förr. Jag hade ingen aning om att han hade så mycket trav i sig. Det var knappt så jag kunde rida lätt. När han äntligen fick ta lite galopp kom det några glädje språng innan han for iväg i en väldig fart. Men som jag alltid säger så är jag super glad för att han är så pigg och glad även om jag hänger lite löst ibland ;).

Men till dagens mest spännande äventyr. Jag provade att rida Guizzie på kandar för första gången! Hon har ridits på det ett par gånger innan men inte många alls. Jag är dock väldigt nöjd och glad med hur hon uppförde sig. Hon var väldigt fin i munnen och mjukare än vanligt. Jag fick en bättre känsla än på träns faktiskt! Vilket ändå känns kul eftersom att vi så småningom ska rida på kandar ;). Nu är tanken att rida på det några gånger då och då för att vänja henne och mig vid det långsamt. Medan vi fortsätter träna på med träns.

Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s