Paus

Hej! Ja, det blir en kortare paus ifrån bloggandet ifrån min del. Antagligen endast någon vecka, det kanske blir längre, kanske kortare. En sak som är säker är att jag absolut kommer tillbaka inom kort! Jag älskar att blogga men vill göra det helhjärtat, och just nu finns ingen lust. Jag vill inte att jag ska blogga på halvfart så nu ska jag hitta inspiration, ladda batterierna och komma tillbaka bättre än innan! Jag vet inte om Hanna kommer hålla igång bloggen ifrån sin sida så länge eller om den blir stående, det är upp till henne! Nu tackar jag iallafall för mig, men bara en för en stund! Kramiis//Greta 🙂

Annonser

En reaktion till “Paus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s