På det igen!

Hej!

Både idag och igår har jag ridit ett dressyrpass på Guizzie. Igår gick det dock inte bra alls. Vi motarbetade varandra hela passet och kom aldrig fram till den dör magiska känslan som jag bet att vi kan få till. Vissa stunder kändes det dock ganska bra.

Idag hade jag bestämt mig innan passet att det skulle gå kanon bra. Jag planerade passet in i minsta detalj, och det gick toppen! Vi fick verkligen till den där känslan när allt bara flöt på redan från början. Jag lyckades få till alla halvhalter bra med sitsen och hade lite is i magen. För när Guizzie är väldigt pigg (som hon oftast är) så måste jag ha is i magen och inte ha för bråttom. Hon måste verkligen lyssna på mig och min halvhalter innan vi kan gå vidare. Annars blir hon bara springig och jag har ingenting att säga till om.

Efter ridpasset idag så gick vi ut på en liten uteritt.

Hon är så duktig och är så försiktig med mig. Hon kan titta till lite på saker men har aldrig gjort något dumt alls! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s