2018, bring it on

Hejsan! Och gott nytt 2018, låt dethär året bli bra! Så bra som det kan bli iallafall, alla kommer ha motgångar men man kan inte ha motgångar utan framgång och inte framgång utan motgång.. min första dag av 2018 har varit bra och jag hade en sjukt rolig kväll igår med fina kompisar!

Idag har jag och hästarna gjort våra första pass för 2018, och det kunde verkligen inte ha börjat bättre! Båda gav en fin ridkänsla men guldstjärnan går till Prinsen! Trots 3 dagar av vila och återhämtning så levererade han ett superpass, ett joggingpass med lite lösgörande arbete. Både mentalt och fysiskt. Han är verkligen fin just nu och det känns så kul! Älskar min fina ponny❤️ Jobbade mycket tempoväxlingar och överstrykningar samt att hitta en lugn och bärig takt i traven. Fin var han!

Electra var fin hon också men just nu har hon energi för ett helt stall och den är inte alltid helt lätt att hantera, blir lätt att hon kokar över och benen går fortare än någonsin, hehe. Tur att hon är världens snällaste iallafall! Just nu jobbar vi mycket på att få henne ”stadig i munnen” och bära sig i en lite högre form utan bli något bakom. Det går allt bättre och vissa stunder är hon verkligen jättefin, jag måste bara hitta den ridningen under hela passet och få Electra liiite lugnare. Jag tror att när hon blir mentalt lugn kommer hon även kunna fokusera mer på arbetet än på saker runt omkring… Idag fick vi iallafall till en riktigt fin känsla i traven men galoppen är lite klurigare. Så länge får vi träna på och ge allt vi har i traven och göra så gott vi kan i galoppen! Allt kan inte vara perfekt jämt. <
tt härligt minne från i höstas, vinst i La:1 på 69%❤️

Annonser

2 reaktioner till “2018, bring it on

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s